Na Facebooku je u petak osvanula objava u kojoj, tvrdi stranica, stoji listić na kojemu se jedan čovjek okladio na čak  12 parova (koliko je vidljivo s fotografije) te je među njima “pao” samo Hajduk pri čemu je izgubio čak 58.000 eura. Naime, gospodin se kladio da će Hajduk pobijediti, ali to se nije dogodilo. 

Podsjetimo, Hajduk je u nevjerojatnoj utakmici kakvu europska povijest hrvatskih klubova već dugo ne pamti, izgubio na domaćem terenu 3:1 od Gzire United i tako izgubio prednost iz prve utakmice 2:0. Ukupnim rezultatom 3:3, ali golom više u gostima, “igračići” su ugasili europske snove Splićana. 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

 

FLOP 10: ANKETA

Od Shelbournea do Gzire: Koje su najveće hrvatske blamaže?

PRATITE UŽIVO

Oreščanin je bivši, Brbić je potvrdio: Ja ostajem u Hajduku

Još kada je malteški trener rekao kako je motivirao svoje igrače… Samo jedan napis u novinama bio je dovoljan da im objasni – Vi niste nesposobni, vi njih možete pobijediti. I tako je “amaterski klub” slomio “majstore s mora”. Ili su pak slomili sami sebe vječnim borbama s vjetrenjačama? No, koliko god se to godinama pokušavalo prikazati, vjetrenjače nisu negdje dalje u nekim sjevernim krajevima. Vjetrenjače su na Poljudu. Ljudi u Hajduku i oko Hajduka nisu uspjeli ono što su obećavali. 

VIDEO: GANULI I PREMIJERA

Motivirao Maltežane člankom iz novina: Vi niste nesposobni!

POGLEDAJTE

Video: Gađao zaštitara pa upao u kanal na Poljudu i nastradao

Utrčavanje na travnjak nakon utakmice bio je ključni znak – model, nazovite ga kako volite, hajdemo reći da je to ‘socios’ u Hajdukovom primjeru bio je koban. Klub proživljava nikad gore desetljeće, posebno zadnjih nekoliko sezona. Dalo bi se naslutiti, negdje se povlače krivi potezi. 

Sada se traže krivci, sazivaju pressice, smišljaju ostavke i planovi dalje. U međuvremenu, ni 24 sata nakon ispadanja, Uprava predstavlja novoga igrača. Prijelazni rok, dakle, nije poremećen europskim debaklom. Doveden je Nigerijac Eduok koji će, nadaju se u Hajduku, pojačati napad “bilih” sve do 2023. godine. 

UŽIVO OD 18 SATI

Izvanredna pressica u Hajduku: Hoće li otići (samo) Oreščanin?

Među upravom, igračima, navijačima, ovima i onima, pala je i prva žrtva – trener Siniša Oreščanin.

Izvor: Eva Grgić / 24sata.hr