Nakon objavljenih fotografija pjevačica iznijela detalje o sebi.

Jelena je objavila i fotografiju Vranješa u suzama sa vrlo oštrim statusom u kojem je kazala da je baš on molio da bude sa njom.

Afera Jelene Karleuše iz trenutka u trenutak donosi nove detalje o divi koja je fanovima čak otkrila da na najintimnijem mjestu ima veoma karakterističan mladež. Ona uporno javnosti želi dokazati da je riječ o montiranim fotografijama koje je Ognjen Vranješ lažirao u javnosti.

Tim povodom, izrevoltirana situacijom koja trese region, oglasila se Karleuša i na svom Twitter nalogu obrazložila kako joj izgleda sp* lni organ, pa frapirala javnost. Naime, ona tvrdi da je primorana takve detalje dijeliti sa pratiocima, pa je tom prilikom otkrila o kakvom se, zapravo, mladežu, na tom dijelu tijela, radi.

– Draga javnosti, slike na kojima se vidi ženski sp* lni organ nemaju veze sa mojim sp* lnim organom. A, evo, otkriću vam i tajnu. Kad sam već primorana. Imam mladež na tom mjestu. Vrlo karakterističan. Moj muž to zna. Nažalost, primorana sam da ovakvu intimu dijelim sa vama – napisala je Karleuša.

Da bi ove navode potkrijepila, Jelena je još jednom osula žestoku paljbu po fudbaleru, pa objavila čak i njegov belgijski broj telefona, uz printskrin njihove komunikacije koju su vodili.

– Ovako je Ognjen Vranješ prijetio da će se oduzeti sebi život i tvrdio da mi je najbolji drug. Broj telefona objavljujem namjerno. Belgijski – napisala je pjevačica na svom Twitter nalogu.

– Ja sam duh! Ne postojim više. Pijem sam kući! M r tav sam pijan! Ako um r em večeras, znaj da sam ti najbolji drug!- piše u porukama koje je pjevačica objavila.

-Zašto bi ti um ro. Šta je tebi – piše u odgovoru na Jeleninoj objavi.

Jelena je objavila i fotografiju Vranješa u suzama s vrlo oštrim statusom, u kojem je kazala kako je baš on molio da bude s njom.

– Ovako p**ka plače i moli da budem s njim – kazala je Jelena.

(avaz)