NIKAD VIĐENA SLIKA CECE I ARKANA: Roditelji su joj branili da se uda, a njene riječi pamte i dan danas!

kurir.rs

Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan upoznali su se 11. oktobra 1993. godine na proslavi dana Srpske dobrovoljačke garde u jednom restoranu. Komandantu je za oko zapala atraktivna crnka za kojom je i onda ludovala muška polovina Jugoslavije.

Malo poslije toga, počela je ljubavna priča Cece Ražnatović, tada Veličković i Željka Ražnatovića Arkana. Ipak, kada su se vjerili i kada su uveliko planirali vjenčanje, ona je otišla kod roditelja i saopštila im svoju odluku.

Cecini roditelji su mislili da će se njihova mezimica udati za pjevača Željka Šašića, a pravo iznenađenje je uslijedilo kada su čuli da je Arkan taj koji je osvojio njeno srce.

“Rekla sam im da ću se udati za Željka. Mama je rekla: „Za Šašića? Divno. On je sjajan momak.“Ćale se u to nije miješao. Samo me je pogledao i rekao: „A, Šašić?“ A ja im kažem: „Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!“ Ljudi kad nisu popadali. Možda su ranije nešto i načuli, ali su se nadali da će da me prođe. Onda se otac uozbiljio: „Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!“

Znala sam da me samo plaši. „Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega jer ga obožavam“, rekla sam im. I, kada je Željko prvi put došao kod nas, sve je funkcionisalo kao po receptu“, rekla je Ceca jednom prilikom. Na internetu se pojavila fotografija iz tog perioda. Arkan i Ceca su srećni pozirali sa pjevačicinom majkom, a ubrzo poslije toga odigrala se svadba vijeka.

Folk zvijezda je u braku sa Araknom dobila dvoje djece, kćerku Anastasiju i sina Veljka.

Podsjetimo, Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu „Interkontinental“ kad je u njega pucao Dobrosav Gavrić sa još dvojicom saučesnika.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...