Bio je to bolan trenutak za mnoge Cazinjane koje je iznenadila prerana smrt 44-godišnjeg Ferida Lulića.

Podsjećamo, na današnji dan 2015. godine, Ferid je poginuo u naselju Mala Lisa, kada je na njega naletio automobil marke Mercedes s kojim je upravljao F.H. gdje je na putu do Kantonalne bolnice Bihać Ferid, nažalost, podlegao ozljedama.

lulic-nesreca

Taj dan Cazin je izgubio čovjeka kojeg su svi poznavali; imao je veliki ugled i poštovanje među brojnim sugrađanima. Ferid je bio član općinskog vijeća Cazin do prošle godine, kada je izabran u Skupštinu Unsko-sanskog kantona na proteklim izborima, a tu funkciju je počeo obnašati nedugo prije tragične smrti.

U naselju Krivaja, rodnom mjestu Ferida Lulića, obavljen je posljednji ispraćaj i klanjanje dženaze. Okupili su se mnogobrojni prijatelji, rodbina, radne kolege, članovi Skupštine USK-a i općinskog vijeća, stranačke kolege, te ostali poznanici, tako da je zaista impresivan broj Cazinjana prisustvovao dženazi čovjeku koji nikad neće biti zaboravljen.

Neka mu Allah dž.š. podari vječni džennet, a njegovoj porodici sabur.

//Cazin.NET

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.