NIKADA ISKRENIJE O NOVOJ LJUBAVI: Stanija PROGOVORILA O SVOJIM OSJEĆANJIMA prema Vladimiru! (VIDEO)

Biscani.net
U autorskoj emisiji Sanje Marinković "Magazin In" ove subote od 17 časova čućete šta na aktuelne teme imaju da kažu pjevačice Rada Manojlović i Nada Obrić, voditeljka Dušica Jakovljević, rijaliti zvijezda i učesnica "Zadruge" Stanija Dobrojević i ministarka bez portfelja Slavica Đukić-Dejanović.

U autorskoj emisiji Sanje Marinković “Magazin In” ove subote od 17 časova čućete šta na aktuelne teme imaju da kažu pjevačice Rada Manojlović i Nada Obrić, voditeljka Dušica Jakovljević, rijaliti zvijezda i učesnica “Zadruge” Stanija Dobrojević i ministarka bez portfelja Slavica Đukić-Dejanović.

Stanija je u emisiji govorila o tome kako je stekla svoju popularnost i imidž koji je godinama gradila, o povezivanju sa raznim imućnim muškarcima ali i o svom sadašnjem dečku, Vladimiru Tomoviću, sa kojim je započela vezu pred milionskim auditorijumom u rijalitiju “Zadruzi”. Ona je iskreno pričala o svojim osjećanjima prema zgodnom Crnogorcu što vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Novo izdanje emisije “Magazin In” na programu je u subotu, 13. oktobra od 17 časova, a koje pitanje Sanje Marinković o Vladimiru je zbunilo Staniju pogledajte u nastavku:

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...