Prošlosedmična emisija “Zvezde Granda” ostat će upamćene po mnoštvu dobrih kandidata, a jedna kandidatkinja se ipak izdvojila i to zahvaljujući svom izgledau.

U tom duelu takmičile su se Neža Devčić, čiji je mentor Đorđe David i Nevena Nensi Stojanović, kandidatkinja Ane Bekute.

Neža je otpjevala pjesme “Sve je ovo premalo za kraj” Tošeta Proeskog i “Zbunjena” grupe Negativ, dok je Nevena izvela numere “Suze kraljice” Lepe Brene i “Da l’ ona zna” Milene Vučić.

Nakon glasanja odlučeno je da Nensi prolazi u četvrti krug.

“Je l’ sam ja bila nekad gruba prema tebi? Želim sada da ti se izvinim i moram da priznam da sam zapanjena tvojim napretkom. Super si otpjevala i izgledaš top. Ja nemam problemda se izvinim i da kažem da sam pogriješila”, poručila je Jelena Neveni.

“Đorđe, moram da te pitam nešto. Zašto svi tvoji kandidati gledaju u pod spuštene glave? Je l’ im ti govoriš da to rade?”, pitala je Jelena Džordža nakon što je primijetila da Neža nije podigla glavu sve vrijeme.

“Da, ja im govorim da to rade, jer će tako biti bolje fokusirani na ono što treba da rade”, odgovorio je Đođe koleginici. “Đole, moraš da prestaneš to radiš. Pa, nismo mi ovdje u nekoj sekti. Kad bih ja morala tako da se ponašam, odmah bi poslije toga otišla u manastir”, rekla je Jelena.