1.Nikad nemojte biti s nekim ko djeluje previše tajnovito. Neko ko skriva svoj telefon od vašeg pogleda. Neko ko vam nikad ne daje pravi odgovor kad postavite pitanje.

2.Nikad nemojte biti s nekim tko vas tjera da se manje volite. Netko tko vas čini neinteligentnim. Netko tko vas čini neprivlačanim. Netko tko vas čini nedostojanima za njihovu naklonost.

3.Nikad nemojte biti s nekim tko vas tjera da ih proganjate. Netko tko odbija prvi poslati poruku. Netko tko čeka da planirate svaki izlazak i vodite svaki razgovor. Netko tko djeluje lijeno jer znaju da ćete vi učiniti prvi korak.

4.Nikad nemojte biti s nekim tko odabire kada će vas dobro tretirati. Netko tko će vas voljeti tjednima, a zatim će vas ignorirati tjednima. Netko tko mijenja svoju melodiju svakih nekoliko dana. Netko tko vam ponekad pokazuje poštovanje samo ponekad.

5.Nikad nemojte biti s nekim tko samo brine o sebi. Netko tko misli da je uvijek u pravu. Netko tko odbije kompromis sa vama ili da vam se ispriča. Netko tko ima problema preuzeti odgovornost za svoje postupke.

6.Nikad nemojte biti s nekim bez savjesti. Netko tko zanemaruje vaše poruke, a ne osjeća se loše o tome. Netko tko vam laže u lice bez osjećaja krivnje zbog toga.

7.Nikad nemojte biti s nekim tko vas čini neugodnim. Netko tko djeluje superiorniji prema vama. Netko s kim morate hodati na ljuskama jajeta kako bi izbjegli argument. Netko tko vrši pritisak na piće ili seks, kada vi niste za to.

8.Nikad nemojte biti s nekim tko vas čini da se osjećate krivim zbog vaših emocija. Netko tko vas zove razmaženim kad god se uznemirite. Netko tko pita da li ste u PMS-u svaki put kad izražavate svoje osjećaje. Netko tko nađe način da okrene svaku situaciju tako da su žrtve i da su oni ti koji bi se trebali osjećati uvrijeđeno.

9.Nikad nemojte biti s nekim tko očekuje da ih izaberete iznad svega ostalog. Netko tko očekuje da otkažete planove s prijateljima da ih vidite. Netko tko očekuje da odustanete od posla da biste više vremena provodili s njima. Netko tko očekuje da odustanete od svega što vas čini jer se osjećaju kao da su jedina stvar koja bi vam trebala izazvati sreću.

10.Nikad nemojte biti s nekim tko čuva tajne od vas. Netko tko skriva svoje emocije unutra. Netko tko se pretvara da je u redu kad nisu. Netko tko skriva dijelove sebe od vas, iako ste jedina osoba sa kojom bi se trebali osjećati ugodno.

11.Nikad nemojte biti s nekim tko vam daje naredbe. Netko tko vam kaže koju odjeću možete nositi i koje prijatelje možete kontaktirati. Netko tko vas tjera da dobijete dopuštenje od njih prije odlaska iz kuće. Netko tko djeluje nadmoćno.

12.Nikad nemojte biti s nekim tko istresa svoju ljutnju na vas. Netko tko vas tretira kao vrećicu za udaranje nakon napornog dana. Netko tko postaje nasilan kada ne dobije ono što želi.

13.Nikad nemojte biti s nekim tko vam je pokazao da im ništa ne značite. Netko tko je u redu s jednostranim odnosom. Netko tko vam dopušta da obavljate sav posao bez pružanja ruke. Netko tko od vas uzima, ali nikada ne daje.

Izvor: novipocetak