Nikada nisam željela da trudnoćom upropastim moju prelijepu figuru da izgubim lijepe podignute grudi, a onda upoznam njega biznismena, saznam da ima puno love i bez mnogo razmišljenja pristanem na brak.

Došla sam do te tačke da ne znam kako da se ponašam. Imamo dijete od dvije godine i bez znanja mog muža hranila sam dijete sa vještačkim mlijekom kako bi zadržala svoje lijepe grudi, figuru sam uspjela da sačuvam nisam se prejedala.

Muž već više od godinu dana insistira na tome da treba da imamo još jedno. Mnogo puta smo razgovarali i ja sam direktno i jasno rekla da ne želim da rađam više.

Imam i dobre razloge za to, teško sam podnijela trudnoću, imala komplikacije na porođaju i dug oporavak poslije.

On mi samo kaže kako je sve to prirodno i normalno. Počela sam i odnose da izbjegavam, iako znam da to nije dobro.

Doktor kaže da ne bi trebalo da uzimam pilule za kontracepciju, inače bi ih pila tajno.

Više saznajte na izvornom linku: – “Nikada nisam željela da trudnoćom upropastim moju prelijepu figuru da izgubim lijepe podignute grudi, a onda upoznam njega…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.