Nikola Kojo godinama obmanjuje ovaj narod, strašno je kakvim poslovima se bavi kad se kamere pogase!

Alo.rs
Prema saznanjima lista Alo! on je duže vrijeme imao zajednički biznis sa izvijesnim Zoranom M., koji je bio hapšen zbog optužbi da je vođa organizovane kriminalne grupe i koji je osvjedočeni prijatelj sa ljudima iz podzemlja koji su harali devedesetih godina!

Kojo i Zoran, koji je i hapšen tokom akcije „Sablja“, godinama su držali poznati beogradski klub „Oh cinema“. Prema svjedočenju sagovornika „Alo!”, dešavalo se da se zbog neraščišćenih poslovnih odnosa potežu i pištolji.

Glumcu, koji sada na opozicionim protestima i na društvenim mrežama morališe i priča o poštenju, tada nije smetalo što se njegovi poslovni partneri bave nedozvoljenom trgovinom oružjem i što je Zoran, prema saznanjima „Alo!”, bio najbolji prijatelj Srđana Adžemovića, Andrije Draškovića, Mihaila Ulemeka, Željka Ražnatovića Arkana.

Božidar Spasić, bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbijednosti, za „Alo!“ kaže da Kojo nije usamljen slučaj, te da je mnogo javnih ličnosti koje koriste svoju popularnost da narodu prodaju priču da se bore za njih, a zapravo im je cilj da prigrabe korist za sebe i svoje prijatelje, koji nisu uvijek na strani zakona.

– Nije prvi put da se na našoj javnoj sceni, a ovoga puta i na političkoj pojavljuju ljudi koji se pozivaju na moral, čistotu, poštenje, a da su sami bili životno vezani za sasvim drugačije i okolnosti i sredine. U našem društvu toga imamo još devedesetih, kada su se u političke vode ubacili raznorazni glumci, pjevači koji su bili na ivici između humanog i kriminalnog miljea, a postali su nekakvi ugledni članovi društva – objašnjava Spasić.

On navodi da će građani vrlo brzo shvatiti da im Kojo, kao i svi drugi glumci koji djeluju kao on, zapravo prodaje maglu.

– Imamo i sada pojavljivanje određenih glumaca na ovoj Đilasovoj šetačkoj sceni koji pozivaju na poštenje, a u svojim biografijama nisu baš u potpunosti čisti. Vrlo je vjerovatno da je jedan od motiva njihovog učešća u cijeloj priči zapravo proces pranja biografije, ulazak u neke sfere u kojima ne plivaju dobro, ali smatraju da tako mogu biti zaštićeni od onoga što su radili ili onoga što će tek raditi. Cijela ta predstava za javnost će trajati jedno vrijeme, a onda će građani uvidjeti da je sve to stvarno predstava. Pojedinci očito sada koriste vještinu glume da bi se građanima predstavili kao moralni oslobodioci i spasioci, zalažući se pritom za neku normalnu Srbiju, a paradoks je što upravo dolaze iz nenormalne Srbije – zaključuje Spasić.

.

.

.

.

.

.

.

.(Alo.rs)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...