Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se nije čuo s predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem povodom stupanja na snagu Zakona o slobodi vjeroispovjesti u toj zemlji ali da je spreman da s njim razgovara kad god on bude želio. 

Istaknuo je da se nada miru i poručio da je spreman da razgovara s predsjednikom Đukanovićem kada on bude spreman za to. 

– Ima otvoren poziv da dođe u Srbiju – poručio je Vučić.

On je kazao također da s Đukanovićem nije razgovarao jer u Crnoj Gori pitanje imovine Srpske pravoslavne crkve tumače kao isključivo unutrašnje pitanje, javlja Radiotelevizija Srbije.

– Uvijek sam spreman da razgovaram o svemu. Oni to tumače kao svoje isključivo unutrašnje pitanje. Vidio sam žestoke napade i na mene i na politiku Srbije, koja je bila veoma dobronamjerna – rekao je Vučić.

On je kazao kako bi volio da neko razumije koliko je nezadovljstvo srpskog naroda i drugih ljudi Crnoj Gori.

– Nisam ništa savjetovao lidere političkih stranaka u Crnoj Gori. Moje je da ih saslušam. Mogu da im iznesem svoj nešto širi pogled, ali bez savjeta. To je njihova stvar – kazao je Vučić.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Nisam razgovarao s Đukanovićem o imovini SPC u Crnoj Gori / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.