Premda je nogomet stao, to ne znači da je u klubovima stalo baš sve. Nastavak ove sezone i dalje je upitan, ali što god se dogodilo, valja biti spreman za ovu sljedeću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Stoga su u Juventusu odlučili – Gianluigi Buffon i Giorgio Chiellini dobivaju nove ugovore! Prema Gazzetti ostale su još sam formalnosti za obostrani dogovor koji će potom i parafirati.

KAO APOLON

Nema utakmica? Nije problem! Ronaldo u nikad boljoj formi

Leonardo Bonucci već je sve dogovorio s torinskim klubom, a očekuje se da uskoro to učine i ostala dva vojnika kluba kojima s posljednjim danom lipnja istječe aktualni ugovor.

Kod Buffona je to ipak malo veća vijest jer, premda je u 43. godini i sada više grijač klupe (ukupno 11 nastupa ove sezone), i dalje ne odustaje, motiv je i dalje osvojiti Ligu prvaka pa makar i ne s ulogom kakvu je imao ranije. 

PAULO FERREIRA:

‘Ronaldo je izvanredan, može igrati vrhunski do četrdesete’

Chiellini, kojemu je 35, tek se vratio na teren nakon što je u prvoj utakmici sezone teško ozlijedio koljeno. Odigrao je u povratku 66 minuta kroz dvije utakmice pa je korona rekla – stop nogometu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Davor Kovačević – Ništa ga ne može otjerati u penziju: Buffon ostaje u Juveu! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.