NISTE VJEROVALI, PRIPREMITE SE, POČELO JE: Prvi čovjek sa mikročipom u ruci prošao carinu (VIDEO)

webtribune.rs
Nekada teorija zavjere, a danas ni manje ni više nego stvarnost! Andreas Sjostrom je postao prvi čovjek na planeti koji je prešao carinu aerodroma s usađenim mikročipom u ruci, a snimak događaj izbačen je na internet!

Pomoću implanta u ruci Sjostrom je u nedelju ujutro 3. januara prošao carinu i ukrcao se na avion u Stokholmu za avion do Pariza bez bezbjednosne provjere i bez ijedne riječi.

„Vjerovatno sam prva osoba koja je prošla aerodrom, pored obezbjeđenja i i kroz vrata do aviona, samo sa NFC čipom“, pohvalio se Sjostrom koji radi za jednu firmu koja se bavi inovacijama.

On je objasnio da mu je implant ubačen pod kožu injekcijom.

„Najveće iznenađenje za mene je osjećaj da sam u mogućnosti da se lično identifikujem pomoću svog tijela. Pretpostavljam da će tako biti u bliskoj budućnosti, kada nam fizički objekti neće biti potrebni da bismo ostvarili mnogo toga“, rekao je Sjostrom javnosti nakon prelaska carine, iako se nije identifikovao pomoću svoga tijela već pomoću stranog tijela kojeg je vještački ugradio u svoje tijelo.

Knjiga Otkrovenja

Čip koji Sjestremu promoviše može se kupiti za oko nekoliko desetina eura, a pod kožu se ugrađuje pomoću injekcije s obzirom na to da su veličine zrna pirinča. Prelazak ovog čovjeka preko granice propagandni je postupak koji označava i zvanični početak novog doba kao i ispunjenje Biblijskog proročanstva iz knjige Otkrovenja – Žiga zvijeri!

Sve što ta knjiga sadrži trenutno se odmotava pred našim očima, a vrhunac te knjige je zastrašujuća najava koja svjedoči o tome kako će cijelo čovječanstvo biti prisiljeno pokloniti se zvijeri, Antihristu, te će biti prisiljeno da udari Antihristov žig u svoje tijelo ako žele preživeti, kupovati, prodavati.

Kako piše u knjizi Otkrovenja Zvijer će tražiti da se svima – malima i velikima, bogatima i siromašnima, slobodnima i robovima – udari žig na desnicu ili na čelo i da niko ne može da kupuje ili prodaje osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem njenog imena (Otk. 13: 16-17).

Svi će biti čipovani

O mikročipovanju ljudi se posljednjih nekoliko godina jako puno govori, a kampanja čipovanja posebno u SAD-u, Švedskoj, Norveškoj i Velikoj Britaniji u posljednjih nekoliko meseci poprimila je zastrašujuće oblike. Prvi čovjek koji je prešao granicu, takođe je jedan od propagandnih materijala za mikročipovanje.

Takođe, u novom „Obamacare“ zakonu jasno piše da će RIFD čipovi biti kao identifikacija ugrađeni u tijelo sve do jednog čovjeka. Na 1004. stranici ovoga zakona piše: „Čip koji ćemo ugraditi u ljude imaće sve mogućnosti praćenja, ali će biti i povezan s bankovnim računom“.

U zakonu se pominje i zakonski okvir mikročipovanja stanovništva pa tako u istom zakonu piše i „Najkasnije 36 mjeseci od stupanja ovoga zakona na snagu, čipovi moraju biti ugrađeni“. S obzirom na to da je taj sporni zakon stupio na snagu 23. marta 2013, to bi značilo da će po zakonu čip morati imati svi do 23. marta 2016. godine. Taj dan je prošao, i vjerovatno će doći do nekih odlaganja, ali tendencija je da se to obavi što prije.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...