Američka blogerica i influencerica Arielle Charnas koju nisu htjeli testirati na koronavirus jer nije odgovarala kriterijima testirala se na COVID-19 i rezultat je bio pozitivan.

Charnas koja vodi modni blog Something Navy posljednja tri dana informirala je 1,3 milijuna pratitelja na Instagramu o svom narušenom zdravlju. Opisala je kako je osim povišene temperature osjećala bolove u grlu te da joj je liječnik preporučio karantenu i liječenje u samoizolaciji.

Dodala je da se konzultirala s liječnicima te da su joj rekli da ne odgovara kriterijima za testiranje na koronavirus i da po onome što im je opisala najvjerojatnije ima gripu. Ubrzo je otkrila da joj je prijatelj, liječnik Jake Deutsch kojeg je tagirala u objavi, savjetovao da ode na hitnu, gdje testiraju ljude u njihovim automobilima i na gripu i na koronavirus.

Odmah je otišla na hitnu, gdje joj je sestra uzela bris, dok je ona s mužem sjedila u automobilu. Ubrzo je objavila da je test na gripu negativan, a danas se javila svojim pratiteljima i obavijestila ih kako je zaražena koronavirusom.

Charnas se također osvrnula na test do kojeg nije došla lako te naglasila kako bi pristup testiranju trebao biti prioritet. “Odgovornost je vladajućih da svim Amerikancima omoguće pristup potrebnim testovima i priznajem da sam sretna što sam imala taj pristup”, napisala je.

“Poput mnogih od vas, zbog pandemije sam na oprezu i poduzela sam ono za što sam vjerovala da su brze mjere predostrožnosti potrebne za zaštitu zdravlja i sigurnosti moje obitelji i naposljetku svih ljudi oko mene.”

Dodala je kako prati naputke i smjernice stručnjaka te da će pomno pratiti zdravlje svoje djece. “Znam da su mnogi od vas prestrašeni i zabrinuti, no molim vas ostanite smireni, pratite naputke stručnjaka i molim vas budite dobri jedni prema drugima”, poručila je, a njezinu objavu komentiralo je više od 8 tisuća ljudi. Većina njih poželjela joj je da brzo ozdravi, dok su mnogi izrazili zabrinutost činjenicom da je liječnici nisu htjeli testirati, a ispostavilo se da je pozitivna.

(Index.hr)

 

Više saznajte na izvornom linku: – NISU JE HTJELI TESTIRATI NA KORONA VIRUS, TESTIRALA SE PREKO VEZE I – POZITIVNA JE: Ovaj simptom je prvi osjetila! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.