– Najučešće pitanje koje mi žene postavljaju jest, gdje kupuje gr u d nja ke. I zaista, često i sama muku mučim s nabavkom odgovarajućeg modela i broja.

Ili nema uopće ili nije udobno ili je ružno ili je obično. Uglavnom kad imam prilike opskrbim se za godinu dana, a ovaj model mi je najdraže otkriće.

Kupila sam ga greškom u žurbi, a na kraju je ispao NAJBOLJI GRUDNJAK IKAD – napisala je Nives ispod fotografije i usput se požalila da joj je zbog ‘bujnog poprsja’ često jako teško pronaći odgovarajući grudnjak.

Objavom u uskom sportskom grudnjaku otkrila je bujne grudi i time odmah ‘zagolicala’ maštu svojim obožavateljima koji su za seksi izdanje pjevačice imali samo pozitivne komentare.

– Dobro ti stoji. Nemoj ga skidati ni kad ideš na spavanje – napisao je njezin pratitelj, a s njim su se složili i ostali.

– Ti uopće ne trebaš grudnjak, lutko. Ti si dar prirode – napisao je drugi obožavatelj pjevačice koja Instagram profil često ‘puni’ provokativnim objavama.

Nedavno je pokazala da joj nije problem ni ‘skidati’ se po hladnoći. Dok su mnogi jedva skupili hrabrost da izađu iz topline svoga doma, Nives je na terasi hrabro pozirala u visokim čizmama, debelom džemperu i gaćicama.