Chris i Tracy su se vjenčali 2013. godine i očekivali su prinovu u porodici 2015. godine.

Željeli su da čitava porodica bude tu kada objave spol djeteta, ali je porodica ipak bila korak ispred njih.

Oni su odlučili da naprave iznenađenje za buduće roditelje.

Oni su pripremili veliki crni balon koji je bio ispunjen konfetima.

Kada su njih dvoje probili balon, iz njega je trebalo da ispadnu konfeti boje koje je dijete trebalo biti spola, ali kada su ga probili nešto se neočekivano desilo.

Iz balona su ispali konfeti u bojama duge, a mladi bračni par je bio u potpunosti zbunjen.

Pogledajte ovaj video i saznajte šta se dalje desilo na ovoj zabavi:

Medicinska sestra je posvojila zlostavljanu bebu, a onda otkrila cijelu istinu

Medicinska sestra je posvojila pretučenu djevojčicu koja joj je slomila srce, a onda je otkrila cijelu istinu o njoj.

Jess Hamm je radila kao medicinska sestra na dječjem odjelu u jednoj bolnici na Floridi. Jednog je dana na krevetu ugledala istučeno i naizgled beživotno tijelo djevojčice.

Jesse se prisjetila: „Srce mi je bilo slomljeno. Nisam htjela plakati. Bila je tako beživotna, ali je svejedno držala moj prst.“

Mala Delilah tada je imala samo 14 mjeseci. Kosti su joj bile slomljene, imala je prijelom lubanje i bila je pothranjena. Nije mogla ni sjediti i držati bočicu koliko je bila slaba.

Bilo je nešto posebno u toj djevojčici

Bilo je nešto posebno u toj djevojčici što je vuklo Jesse za srce. Znala je da ju ne može samo napustiti njezinoj sudbini. Rekla si je „Odvest ću ju kući.“

Jess je nakon toga prošla potrebne procese kako bi usvojila malu Delilah. Tijekom ovog procesa je otkrila nešto nevjerojatno. Delilah je imala sestru blizanku koja je isto tako bila u bolnici.

Jesse je u srcu znala da mora usvojiti obje djevojčice. Ubrzo su Delilah i sestra Caroline bile sigurne sa svojom novom mamom.

Iako je oduvijek htjela biti majka, Jess kaže kako o posvojenju nije razmišljala dok nije upoznala Delilah. Sada si život ne može zamisliti drukčijim.

Ova medicinska sestra želi i druge motivirati na posvojenje

Njezine su kćeri zdrave, sretne i uspješno se razvijaju. Pune su života i vole pjevati. „Puno su toga prošle i potpuno su drukčija djeca. Da ste ih upoznali kada sam ih ja upoznala, bili biste zadivljeni“, rekla je Jess.

Blizanke imaju različite osobnosti. Caroline je društvena i voli pomagati i vrlo je zaštitnički nastrojena spram sestre. Dvogodišnja Delilah voli šarmirati i dijeliti poljupce svima. Kada pronađe nešto što ju zabavlja, bavit će se time satima.

Jess sada širi svoju priču u nadi da će i druge motivirati na posvojenje: „Nadam se da će ljudi čuti moju priču i da će im to otvoriti um za mogućnost posvojenja“, izjavila je.

(magazin.ba)