UNATOČ koronavirusu, radnici su nastavili na izgradnji novog stadiona NK Osijek. Projekt Pampas2020 trebao bi biti do kraja ove godine, vjerojatno će kasniti par mjeseci, no to ionako nije bitno jer jedan hrvatski prvoligaš napokon dobiva prekrasan stadion.

Osijek je danas na Facebook stranici objavio nekoliko najnovijih fotografija s gradilišta, a već su se počele i podizati tribine.

Kada se izgradi, stadion će imati 12 tisuća mjesta i bit će u potpunosti natkriven. Igrači će imati luksuzne svlačionice sa saunama i bazenima. U sklopu stadiona će biti i klupski fan shop. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – NK Osijek objavio nove slike Pampasa. Polako se dižu tribine na stadionu / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.