Ivančić je pogodio suigrača u glavu i asistirao za Ndiayea koji je u padu promašio loptu, pa je ipak pogodio kontra nogom i nekako zabio za 2-2 i tugu u Puli. Proključali su igrači Istre nakon što su primili izjednačujući gol, a i tko ne bi nakon takve tragikomedije. Bilo je to dovoljno da prije ulaska u svlačionice dođe do malog obračuna između igrača.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

‘Kolovođe su bili Marina iz Gorice i strijelac Ivan Močinić iz Istre. No, brzom reakcijom suigrača razdvojili su ih i stvar je ubrzo riješena bez većih problema, ali i sankcija za igrače.

– Normalno da su tenzije ogromne, visoke, da su igrači Istre ljutiti, pa dođe do takvih stvari. Pretpostavljam da je tako bilo, na temelju onoga što sam doživljavao kao igrač… Bitno je da nije bilo nikakvog udaranja, jer svima im je poslije bilo žao, a na kraju su se mirno razišli u svlačionice – objasnio je za cityportal trener Gorice, Sergej Jakirović.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Bilo kako bilo, ovim je bodom Istra došla na 7. mjesto tablice i tako bar nakratko pobjegla iz zone ispadanja. A igrači su se razišli u miru i ‘žar borbe’ ostavili na terenu.

Izvor: Fabijan Hrnčić / 24sata.hr