‘U prazno je gledao Sander Sagosen dok je hodao po mix zoni nakon polufinalnog poraza. Razočaranje je bilo ogromno’, pojasnio je portal Vg.no u tekstu pod nazivom ‘Imali smo san’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Sagosen klonuo: Dobili smo šamar u lice’ stoji na naslovnici toga portala. 

– Izgubili smo glavu u produžecima, ali samo pričekajte Olimpijske igre – najavio je portal Dagbladet.no.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

– Napravili smo greške koje su uništile naše šanse za prolazak u finale. Sagosenov penal na kraju regularnog dijela mogao je sve odlučiti, a onda je dodatna greška bila što i drugi penal nije izveo on – pišu.

TV2.no brine što se njihov golman ozlijedio prije produžetaka. 

– Bergerud je dobio šaraf u ruku – tvrde. Naime, u jednom hrvatskom napadu bacio se za loptom, a negdje na terenu oko gola je izgleda provirio šaraf koji mu je završio u dlanu pa su mu morali taj dlan bandažirati prije produžetaka.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

– Norveški europski san razbijen u komadiće – napisali su o samoj utakmici, točnije, citirali Sagosena koji je to rekao nakon poraza.

– Borili smo se s hrvatskom obranom, igrali su odlično. Hrvatska izgleda sjajno. I taj golman… Nije nikada ništa obranio i onda protiv nas odigra utakmicu života – citirali su Bjorsena.

 

Tema: Rukometni Euro 2020.

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Norveški mediji: ‘Kakav šamar po licu, izgubili smo ludu dramu, a imali san…’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.