Pjevačica Goca Tržan napustila je dupleks u Mirijevu u kojem je godinama živjela. Nakon što ju je bivši muž Ivan Marinković 2017. godine optužio da mu duguje 20.000 eura, pjevačica je javno obećala da će se odseliti iz stana u Mirijevu, što je sada i učinila.

– Goca i Ivan su prije desetak godina kupili na kredit stan u Mirijevu, u kojem su živjeli sa kćerkom Lenom sve dok se nisu razveli. Kada se Goca preudala, u tom stanu je živjela sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem i, naravno, sa kćerkom. Kako je pjevačica sve vrijeme otplaćivala kredit za taj stan, nije bilo sumnje da će nekretnina ostati njoj. Međutim, problem je to što je pri kupovini stana hipoteka položena na stan Marinkovićeve majke, koji on želi da proda. Zbog toga je isprozivao Gocu da mu duguje 20.000 eura jer je toliko ostalo duga. To je razjarilo pjevačicu koja je za kratko vrijeme pronašla kuću u Rakovici, koju je opremila, a ovaj stan će prebaciti na ima Ivana Marinkovića i on će ubuduće morati da plaća ratu kredita – kaže izvor upućen u čitavu situaciju.

– Ona je javno obećala da će se iseliti, a to se zaista i dogodilo, iako to krije od medija jer ne voli da je povezuju sa Marinkovićem. Ona i Raša su u Rakovici napravili kuću gdje trenutno žive, a u kojoj imaju čak i muzički studio u kojem se Goca sprema za nastupe i u kojem Raša svira bubnjeve.

Prema riječima izvora. Marinković ne zna za novonastalu situaciju jer je trenutno u rijalitiju “Parovi”.

– Ukoliko ne bude plaćao ratu kredita, nekretnina će pripasti banci. Njegova sestra zabrinuta je zbog svega jer je svjesna Ivanove neodgovornosti.

Teodora Marinković se nije javljala na pozive pa nismo uspjeli da saznamo šta misli o postupku bivše snajke, dok Goca na naša pitanja nije odgovorila, iako smo se u telefonskom razgovoru sa Rašom dogovorili da ih pošaljemo.

Komšije su potvrdile da im poznata pop pjevačica više nije komšinica.

– Goca više ne živi u ovoj zgradi. Sigurno je šest mjeseci prošlo otkad je nisam vidio i Goca i Raša su vozili dva automobila, ali više ne viđam nijedan. Bili su dobre komšije. Raša se uvijek ljubazno javi, sa mnom se ponekad našali, a Goca je zvaničnija, ali takođe prijatna. Svakog jutra je dolazio kombi koji je Gocinu kćerku vozio u privatnu školu koju pohađa, ali više ne dolazi -rekao nam je komšija Žika, a komšinica Ljilja dodaje:

– Goca i Raša više ne žive ovdje. Ne znam da li su stan prodali, ali su se odselili u Rakovicu. Ponašaju se potpuno normalno, idu u prodavnicu, na pijacu, ali ovaj mali mi nekako ne ide uz nju. Mnogo mi je mlad za nju.

Njene prve komšije sa sprata su takođe rekle da ona više tu ne živi.

– Goca se odselila. Mislim da tu trenutno niko ne živi. Ona je veoma ljubazna, kao i njen suprug. On se divno ophodi prema njenoj kćerki – rekla nam je stanarka zgrade čija je komšinica bila Tržanova, a druga komšinica se nadovezuje: Ja sam je posljednji put videla ljetos, išla je uz stepenice sa mačkom u rukama. Vrlo je ljubazna i prijatna.

Podsjećamo, Ivan je u oktobru 2017. godine optužio Gocu da nije isplatila dug banci, zbog čega on ne može da proda stan njegove majke u kojem je živio.

– Kad smo se vjenčali, kupili smo stanu Mirijevu na kredit. Ona tu sada živi s našom kćerkom Lenom i suprugom Rašom. Ja sam imao neku kombinaciju da uzmemo veći kredit, ali smo taj stan u Mirijevu morali odmah da stavimo pod hipoteku. Pritom, banka je tražila još jednu hipoteku pa sam moju pokojnu mamu zamolio da mi to učini, da stavimo njen stan koji se nalazi u Dalmatinskoj pod hipoteku, što je i učinila – požalio se Ivan tokom učešća u “Parovima”:

“Ja sad živim tamo, ali htio bih da ga prodam i da kupim neki manji u Kotežu. Šta će meni toliki stan?! Ali kad smo se Goca i ja razveli, dogovor je bio da njoj ostane taj stan u Mirijevu. Ja sam joj dao pet godina fore da mi skine hipoteku sa ovog u centru grada, a ona još to nije uradila. Goca meni, tačnije banci, duguje za hipoteku dva konja eura (20.000 eura prim. aut.). Ona obećava da će to da plati, ali nikako to da uradi. Mogao bih ja na sud zbog toga, ali to će da traje pet godina”.

Goca mu je ubrzo odgovorila na ove prozivke rečenicom da će ubrzo izaći iz stana i da je baš zanima ko će poslije toga da mu otplaćuje kredit.

.

.

.

.

.

.

.(Kurir)