Nova Vispak espresso kafa „Dream“ oduševila posjetioce Sarajevo Coffee Fest-a

Sponzorisani tekst

Domaća kompanija Vispak je na Coffe Festu u Sarajevu ekskluzivno predstavila novu espresso premium kafu „Dream”, napravljenu od posebno odabrane mješavine najkvalitetnijih sorti kafe, a rezultat je znanja vrhunskih stručnjaka za razvoj kafe. Nije ni čudo što se tražila šoljica više.

Espresso kafa „Dream“ namijenjena je ugostiteljskim objektima koji žele svojim gostima pružiti najkvalitetniju kafu. Spoj neodoljivog i kremastog okusa i mirisa koji je prilagođen željama konzumenata ovog napitka.

„Razvoj nove espresso kafe „Dream“ trajao je godinu dana, a razvojni projekat je vezan za 12 zvaničnih i uspješno provedenih degustacija. Bili smo u stalnoj komunikaciji sa konzumentima ove vrste kafe kako bi tržištu ponudili kafu koja odgovara potrebama i željama potrošača. Bosanci i Hercegovci su veliki poznavaoci i konzumenti kafe te, definitivno, kao takvi možemo napraviti zajedno uspješnu priču i ispričati je ostatku svijeta.“ – poručili su iz kompanije Vispak

Pored kvalitetnih sirovina, objezbjeđen je i odgovarajući tehnološki proces koji se obavlja na najsavremenijem pržioniku kako bi krajnji proizvod bio savršen i po mjeri ljubitelja espresso kafe.

(Autor: Avaz)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.