Nova zvijezda showbiz scene.

Milan je nedavno objelodanio da je novi fudbaler ove ekipe francuski bek Theo Hernandez.

Ovaj 21-godišnjak u grad mode ne dolazi sam već dovodi atraktivnu manekenku Adrianu Pozueco koja će sigurno uživati u Milanu.

Radi se o 25-godišnjoj španskoj manekenki rođenoj u Madridu koja je u vezi sa Theom dvije godine, a nakon što su skupa bili u Madridu zajednički život nastavljaju u pomenutom italijanskom gradu.

PAZITE DA SE NE ZAGRCNETE: Njena obla zadnjica može vas progoniti u snovima

Nazivaju je ‘ruskom Kim Kardashian’, a nakon ovih fotografija bit će vam jasno i zašto… Uživajte.

Ipak, čini se da je Anastasija nadmašila američku starletu u svemu – njen struk je tanji, a ženski atributi veći, i osim toga tvrdi da je sve 100 posto priutf8

“Volim Kim Kardašijan, ali ne i da me porede sa njom, ja sam daleko ispred nje. Moje tijelo je u treningu, moja guza je lepša i nisam imala nijednu plastičnu operaciju, ni na licu, ni na telu. A svi znaju šta je ona radila sa svojom zadnjicom”, rekla je ova 23-godišnja lepotica jednom prilikom.

Ova djevojka, rođena je u Rusiji, ali je odrasla u Americi u Majamiju, gdje i danas živi. Bavi se isključivo modelingom, a kaže da su je ranije odbijali u različitim agencijama uz izgovor da je “predebela”, ali da sada ne zna šta će od posla.