Nakon osmog naslova na Australian Openu Novak Đoković na odmoru je. Zasluženom, naravno, Međutim, taj “odmor” nije klasičan, već uključuje treninge i ostale aktivnosti uoči sljedećeg njegovog nastupa koji će imati sljedeći tjedan na turniru u Dubaiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

I dok se priprema za put u Emirate, Đoković trenira u Beogradu. A jedan je laganiji trening odradio na – ulici s djecom.

U četvrti u kojoj živi, West 65 u Novom Beogradu, prvi tenisač svijeta malo se zabavio s mlađim susjedima koju su udarali loptu s reketima jer za pravi tenis nedostajala je mreža. No djeca vjerojatno za to nisu marila, izmijeniti nekoliko udaraca s 17-rostrukim Grand Slam pobjednikom i više je nego dovoljno.

You have to love this from @DjokerNole

Playing tennis in the streets of Belgrade with some local fans 🙌pic.twitter.com/nf8sGooovZ

— ATP Tour (@atptour) February 18, 2020

Inače, Đoković je prije nekoliko godina kupio cijeli kat u zgradi koji se prostire na 250 kvadratnih metara, a sve je platio više od pola milijuna eura. U istoj četvrti Đoković ima i još jedan stan koji je dao na korištenje svom suigraču iz reprezentacije Filipu Krajinoviću.

– Melbourne je moj omiljeni turnir. Nisam jedini, ali na početku sezone osjećam dodatan motiv da započnem trijumfom jer po jutru se dan poznaje. Uvjeti odgovaraju mojoj igri, a uživam i u samoj Australiji svaki put, evo, već 15 godina. Neki od najuzbudljivijih mečeva u mojoj karijeri bili su tamo, pogotovo onaj s Nadalom 2012. Inspiriran sam da ove sezone imam možda i svoju najbolju sezonu. Ove godine tu je OI, to znači zgusnut raspored i manje prostora za odmor nakon Wimbledona. Imao sam čast osvojiti broncu 2008., osjećam da je došao trenutak za novu medalju – govorio je Đoković na druženju s novinarima u utorak u Beogradu.


Više saznajte na izvornom linku: Davor Kovačević – Novak Đoković na ulici igrao tenis s djecom / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.