Ovako izgleda stan u Majamiju najboljeg tenisera svijeta.

(foto: Instagram)

Podsjetimo, vijest o tome da je Novak Đokovića kupio luksuzan stan u Majamiju datira iz marta 2017. godine. Konkretno, Novakov stan u stambenom kompleksu “Eighty Seven Park” pruža fantastičan pogled na Atlantski okean, a Noletov stan, pisalo se, ima tri spavaće sobe. Inače, ovaj luksuzni kompleks projektovao je slavni arhitekta Renco Pjano.

Tenisera je ovaj stan koštao i do 8,9 miliona dolara jer kvadratura stanova u kompleksu može biti od 130 do 650 kvadratnih metara. Cijene se kreću od 1,6 do nevjerovatnih 45 miliona dolara za penthaus.

(foto: Instagram)

Kako piše Dejli Mejl, Novak, Jelena i njihova djeca u ovom kompleksu imaju potpunu privatnost, a cijela građevina je i eko-frendli.

Sama građevina ima i dva bazena, spa i fitnes centar, vinski bar, podrum gde stanovnici mogu da održavaju večere i privatnu biblioteku.

(foto: Instagram)

– Inspirisala me je vrhunska usluga, ekskluzivni pristup parku, kao i panoramski pogled na kopno i more istovremeno. Ovaj stan pruža sve što je potrebno mojoj porodici i meni – rekao je Nole, prenosi Dejli Mejl.

Izvor: Novi.ba / novi.ba