Novaku Đokoviću je danas rođendan, a umjesto luksuzne zabave on ga ovako proslavlja

expresstabloid.ba
Najbolji srbijanski teniser svih vremena Novak Đoković danas puni 31 godinu!

Najbolji srbijanski teniser svih vremena Novak Đoković danas puni 31 godinu!

Đoković je ovaj dan odlučio da, kako sam kaže, posveti nečemu do čega mu je veoma stalo.

Iako mnoge javne ličnosti rođendane slave na velikim zabavama i raskošnim proslavama, Noletu takve stvari nisu važne. I pored toga što su danas svi pogledi usmjereni ka njemu, Novak Đoković odlučio je da na dan svog rođendana svoju pažnju pokloni najmlađima.

On je sa javnošću podijelio posebne emocije koje su ga obuzele povodom rođendanskog slavlja.

– Stigao je taj veliki 31. rođendan!!! Stvarno je nevjerovatno koliko vrijeme brzo leti i svakog dana sve više shvatam koliko sam sretan u životu što sam okružen ljudima koje volim i što imam privilegiju da se bavim ovim divnim sportom. Znam vrlo dobro i kako je odrastati u teškim i neizvjesnim vremenima, i kako sasvim malo može da znači baš mnogo! I zato sam odlučio da ovaj rođendan posvetim nečemu do čega mi je jako stalo: djeci za koju radi Fondacija Novak Đoković – poručio je teniser i pozvao sve da mu se pridruže u ovoj humanoj misiji.

Iako u posljednje vrijeme ne zadovoljava apetite teniske publike koja od Đokovića očekuje vrhunski spektakl i da stalno pobjeđuje, nema sumnje da je već odavno velikim slovima ispisao istoriju bijelog sporta.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...