Nove informacije potvrdile: RASTA ŽELI UNIŠTITI KARIJERU ANE NIKOLIĆ!

24h.ba
Ana Nikolić se već neko vrijeme sprema da se vrati na scenu novim albumom, ali razvod od Stefana Đurića Raste je i te kako koči.

Ana Nikolić se već neko vrijeme sprema da se vrati na scenu novim albumom, ali razvod od Stefana Đurića Raste je i te kako koči.

Kako pišu domaći mediji Rasta se na sve načine trudi kako bi sabotirao bivšu suprugu, pa saradnike moli da joj ne prodaju pjesme.

–Nedavno je Anin brat pozvao Bubu i Jalu da ih pita da sa Anom dođe kod njih u studio kako bi se dogovorili oko saradnje, a oni su mu rekli da će mu se javiti kroz par dana. Odmah su pozvali Rastu koji im je navodno rekao da im se ne dopada ideja da rade sa njegovom bivšom ženom i da on ne želi da se ona vrati na scenu. Nakon nekoliko dana, kako ovaj list navodi, Aninom bratu je stigao odgovor da reperi nisu zainteresovani da rade sa njom-tvrdi izvor za Srpski Telegraf.

Rasta nije kontaktirao samo njih dvojicu, već i ostale muzičare i producente s kojima je u dobrim odnosima. Tako je Ana ostala bez šanse da sarađuje i sa Cobijem, ali i ostalim reperima koji trenutno gospodare muzičkom scenom. Prethodno, Rasta je, tvrdi se, povukao sve pjesme koje je namijenio Aninom povratničkom albumu, a neke od njih je ona čak i otpjevala u studiju.6

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...