Reper Rasta i pjevačica Ana Nikolić Agencije
Novi detalji pomirenja Ane i Raste: Evo na šta reper ne pristaje

Izgleda da su emocije nadvladale i da oni ipak žele biti zajedno

Avaz.ba

Reper Rasta i pjevačica Ana Nikolić se posljednjih sedmica konstantno viđaju i pokušavaju spasiti brak koji je upao u krizu, saznaje Blic.

I njihov pravni zastupnik potvrdio nam je da, za sada, od razvoda nema ništa.

Reper Stefan Đurić Rasta je tokom jeseni 2018. godine napustio porodični dom pjevačice Ane Nikolić u kojem su živjeli zajedno, a potom su zajednički podnijeli papire za razvod. Izgleda da su emocije nadvladale i da oni ipak žele biti zajedno.

– Viđaju se svake sedmice zbog kćerke Tare, koja tokom sedmice nekoliko dana boravi kod Raste, dok je veći dio s Anom. U tim momentima Ana i Rasta vode ozbiljne razgovore i shvataju da je njihov odnos mnogo bolji i da uspijevaju da pronađu zajednički jezik. Neke nesuglasice koje su imali ranije sada su prevazišli, ali se reper još ne želi vratiti u dom na Voždovcu, gdje su nekada živjeli zajedno. Smatra da treba proći još vremena da sve dođe na svoje, ali za to vrijeme Ana u njegovom stanu provodi sate, kao što je to činila u doba kada su se zabavljali – objašnjava izvor Blica blizak popularnom paru i dodaje:

– Kada su poslije dvije godine odlučili da stave tačku na brak, papire je prvo potpisala Ana, koja je odmah otišla kod advokata. Rasta nije želio da ode kod advokata i da saglasnost za razvod. U prvim momentima to je užasno nerviralo Anu, ali sada shvata da je reagirala ishitreno – ističe izvor.

S druge stane, niko od aktera ove priče jučer se nije javljao na telefon. Kontaktirali smo njihovog pravnog zastupnika Borivoja Borovića, koji je potvrdio naša saznanja.

– Za sada se ne razvode, papiri i dalje stoje. Oni nisu došli da potpišu papire i da se pokrene brakorazvodna parnica. Ono što vam ja mogu reći jeste da se Ana i Rasta nisu razveli, a ne znam ni da li će – rekao je Borivoje.

(Autor: Avaz)