Drama se ne stišava.

Iako se reprezentativac BiH s brojem šest, kao i Jelena Karleuša trude pokazati da su nastavili sa svojim životima, drama se ne stišava.

Informacije o njihovoj tajnoj ljubavnoj romansi ne prestaju da dospjevaju u javnosti, u njihovim prepiskama se nalaze mnogi iznenađujući detalji, poput, recimo, Karleušinog obećanja da će ostaviti supruga Duška Tošića.

“Legla sam, bebo. Ja sam zaljubljena u tebe. Volim te i teško mi je”, piše u porukama koje je Karleuša navodno slala defanzivcu Anderlechta u kasne noćne sate. Kako tvrdi srbijanski Blic, pjevačica i nogometaš dopisivali su se gotovo svakodnevno, a navodno ih je posebno mučila razdvojenost kojoj su bili izloženi.

Štaviše, Karleuša je reprezentativcu BiH jasno stavila do znanja šta mu je u životu.

I ljubavnica i d***a, majka tvoje djece, i žena, i brat, i saborac. Sve! Lavica. Jer si ti lav. Moj lav. Pa šta sam ja, izvini?”, znatiželjna je bila pjevačica, ali nije dobila odgovor kakvom se nadala.

“Pa ti mi nisi žena. Jesi, ali Duškova”, izričit je bio.

Pokušavala je Karleuša uvjeriti kako u njenom braku situacija nije bajna i idealna kakvom je predstavlja na društvenim mrežama, a skovala je i plan kako se riješiti Tošića.

“Ja sam Dušku brat i prijatelj. A tebi sam i ljubavnica. I tebe želim jer sam pored tebe sretna i nasmijana. Zašto živim s njim? Zbog djece, javnosti, navike. Ali okej, polako. Samo polako, molim te. Napravit će on grešku u koracima. On mora da bude kriv, ne ja. Zbog suda i svega. Molim te, polako”, objasnila mu je pjevačica.

U međuvremenu Karleuša je protiv pojedinih srbijanskih medija podnijela čak 120 tužbi, jer joj, kako tvrdi, namjerno žele uništiti porodicu i brak. Tošić je, s druge strane, navodno izgubio povjerenje u Karleušu u toj mjeri da planira angažovati privatnog detektiva koji bi pratio pjevačicu kad on nije tu i pritom mu slao izvještaje o njezinom kretanju.