Danas je klanjana dženaza 23-godišnjem Nihadu Hamidoviću, koji je ubijen u krvavom obračunu u jednom restoranu u Novom Pazaru

Prijatelji, poznanici i porodica od njega su se oprostili na groblju u selu Smoluća. 

Podsjetimo, mladić je preminuo u bolnici nakon pucnjave koja se prije dvije večeri dogodila u restoranu u Novom Pazaru.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je 41-godišnji vlasnik restorana Adnan A., nakon svađe i tuče zbog muzike, upotrijebio vatreno oružje, a tom prilikom ranjen je 23-godišnjak Nihad Hamidović, koji je preminuo na hirurškom odjeljenju u novopazarskoj bolnici. Adnan A. uhapšen je odmah nakon incidenta, kao i još dvije osobe osumnjičene za pomoć počiniocu nakon izvršenog krivičnog djela.

U pucnjavi su ranjeni i 38-godišnji Sead M., 23-godišnji Berid B. i 21-godišnji Emin R.  


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Novi Pazar zavijen u crno: Klanjana dženaza 23-godišnjem mladiću / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.