U Maksimiru nema mira, dapače unutarnji nemiri sve su veći. Dinamo je danas na službenim stranicama objavio novo priopćenje, ‘modri’ su raskinuli ugovore s cijelim stručnim stožerom Nenada Bjelice. Bivši su tako postali Rene Poms, Nino Bule, Silvije Čavlina, Martin Mayer, Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović! 

Još nisu poznati svi detalji ove priče, ali sve je povezano s odbijanjem smanjenja njihovih plaća. Podsjetimo, prvotimci Dinama i članovi stručnog stožera nisu pristali na klupsku odluku o smanjenju plaća, a ‘najdeblji kraj’ za sada su izvukli članovi stručnog stožera.

U Dinamu nisu otkazali i Nenadu Bjelici, ali je teško povjerovati da će trener hrvatskog prvaka do daljnjega ostati u Maksimiru. Pogotovo što su ‘bivši’ postali i njegovi najvjerniji suradnici Rene Poms i Martin Mayer s kojima je Nenad Bjelica radio od samih početaka svoje trenerske karijere. U Maksimiru će sljedećih dana biti prilično napeto, tenzije između igrača i Bjelice s jedne, te uprave kluba s druge strane svakim danom sve višu rastu.

Službeno priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti:

‘Odlukom Uprave GNK Dinamo od 26. ožujka 2020., raskinuti su ugovori o suradnji za sljedeće članove stručnog stožera prve momčadi GNK Dinamo:

1. Rene Poms
2. Nino Bule
3. Silvije Čavlina
4. Martin Mayer
5. Karlo Reinholz
6. Jasmin Osmanović

Klub će dalje komunicirati putem priopćenja na službenoj web stranici GNK Dinamo.’

Više saznajte na izvornom linku: Hrvoje Tironi – Novi šok u Maksimiru: Dinamo otpustio cijeli Bjeličin stožer! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.