NAKON Luke Jovića, još jedan nogometaš šokirao je Srbiju svojim po život opasnim ponašanjem u jeku pandemije koronavirusa. 

Nikola Ninković (25), bivši nogometaš Partizana koji posljednje četiri godine igra u Italiji, oglušio se na molbe srpskih vlasti državljanima te zemlje u državama koje su osobito pogođene koronavirusom da ne dolaze u Srbiju kako ne bi došlo do daljnjeg širenja tog virusa.

Nakon što je napravio suprotno od molbe svoje domovine te privatnim avionom došao u Beograd iz Ascolija u regiji Marche, u kojoj su samo jučer od korone umrle 23, a od početka haranja virusa u toj zemlji ukupno 114 osoba, Ninković je prekršio i srpski zakon o obaveznoj izolaciji. I to po dolasku u Srbiju iz zemlje s preko 35 tisuća oboljelih i preko tri tisuće umrlih od korone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po dolasku u državu u kojoj zbog epidemije korone vlada izvanredno stanje Ninković je umjesto u dvotjednu samoizolaciju otišao u beogradski bogati noćni život. Posljednjih dana viđen je u više poznatih tamošnjih kafića i restorana.

Zbog toga je poput Jovića dobio kaznenu prijavu te mu, kao i slavnom sunarodnjaku iz Reala, prijeti zatvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Novi srpski biser: Došao iz regije s preko 100 mrtvih od korone i brije po Beogradu / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.