NOVINARI ISPRED KUĆE MARJANOVIĆA U BORČI: Stigla i mala Jana, evo šta se tamo događa i šta kažu komšije o Zoranovom hapšenju! Tu je i kuma Vera!

Kurir
Vijest o hapšenju Zorana Marjanovića, tekstopisca i učesnika rijalitija, za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović odjeknulo je kao bomba u srpskoj javnosti.

Slično je i u Borči, beogradskom naselju u kojem Marjanovići imaju porodičnu kuću. Atmosfera je teška, šok i nevjerica, a evo šta kažu njihove komšije na vijest o hapšenju Zorana Marjanovića.

– Bog zna samo. Ja sam očekivao da nekog uhapse i da se to jednom riješi. Mada ne vjerujem dap orodica to hoće da uradi, koji je interes? Šta ja da ubijem svoju snajku? Što bi to uradio? Mada ne znam ništa – prokomentarisao je jedan komšija.

U međuvremenu, u porodičnu kuću se vratila i mala Jana, kćerka Zorana i pokojne Jelene, koju su doveli Zoranov brat Miloš i njegova djevojka.

U međuvremenu je u porodičnu kuću stigla i kuma Vera, porodična kuma Marjanovića koja je prije godinu i po, u vrijeme Jeleninog ubistva, tvrdila da Zoran nije kriv.

Na pitanje novinara da prokomentariše Zoranovo hapšenje, ona je rekla da joj nije dobro i da ne može da razgovara. Na kapiji se par puta pojavila samo Zorica Marjanović, Zoranova majka, a potom na trenutak i otac Vladimir. Oni su na nekoliko sekundi samo otvorili i zatvorili kapiju.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...