NSBiH: “Ljute Krajišnike” Hasiba, Vildana i Almira nikad nećemo zaboraviti

fokus.ba

Na današnji dan prije četiri godine kada smo dosanjali san, plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, ostali smo bez tri naša navijača, objavljeno je jutros na oficijelnoj Internet stranci Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).
”Na povratku svojim kućama iz Kaunasa i historijske pobjede naše reprezentacije nad Litvanijom, našu radost zbog pobjede zamijenila je tuga. Stigla je tužna vijest o saobraćajnoj nesreći u kojoj su stradali Hasib Mahmić, Vildan Pehlić i Almir Kasumović. Tri mlada života, nedosanjani snovi, sve je nestalo u trenu. Svoje ‘Ljute Krajišnike’ Hasiba, Vildana i Almira nikada nećemo zaboraviti i uvijek ćemo se sa dubokim pijetetom sjećati ovih dragih momaka, te čuvati uspomenu na njih. Djela ostaju vječno, a njihovi i naši ‘Ljuti Krajišnici’ su uvijek uz svoju reprezentaciju. Vječno u našim srcima, dragi naši Krajišnici”, piše na stranici N/FS BiH, prenosi Anadolu Agency (AA).

Tri pripadnika navijačke grupe ”Ljuti Krajišnici” poginula su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pokraj grada Lomža na sjeveroistoku Poljske.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...