Neke svadbe su uobičajene, a neke baš i ne. Ova svadba koja se odigrala u blizini Splita, privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama. Kada se mlada pojavila, svi su je snimali i objavili na društvenim mrežama.

Znamo da dosta mladenaca dolazi u skupim autima i žele da što luksuznije izgledaju. Ne koliko zbog njih samih, već zbog gostiju koji se tu nalaze. Žele da se o njihovom dolasku priča i da izazovu reakcije. Nekada izgleda i prenapadno kada se odluče za luksuzna auta, a u nekim slučajevima to bude s mjerom. Ova mlada je svakako bila upečatljiva.

Ona je došla na jednom posebnom vozilu i mislimo da to niko neće moći da nadmaši. Vjerovali ili ne, mlada je došla u pratnji svog oca, na frezi. Da, dobro ste pročitali. Ova svadba je svakako bila posebna. Mlada se dosjetila nečega drugačijeg. Njen dolazak je sve oduševio, a video je na društvenim mrežama skupio veliki broj pregleda i reakcija.

Komentari su bili pozitivni i na internetu su svi hvalili ovaj postupak. Lijepo je vidjeti da nekome nije bitno da se razmeće skupim autima, te da i dolazak na frezi može biti tako spektakularan. Pogledajte i vi kako je njen dolazak izgledao i zašto je ovaj snimak izazvao toliko pozitivnih reakcija:Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba