Obavještavaju se privredni subjekti, obrtnici i udruženja da će Općina Bosanska Krupa 12. maja (subota) na Malim adama, za vrijeme održavanja završnice manifestacije „Rotary kanjon“ osigurati 10 (deset) sajamskih štandova na kojima će moći predstaviti svoje proizvode i usluge.

Štandove će na korištenje 12. maja dobiti 10 (deset) privrednika, obrtnika ili predstavnika udruženja koji se prvi jave putem mail-a Centru za kulturu, obrazovanje i informisanje: [email protected]

Općina Bosanska Krupa štandove osigurava u želji da domaći, vrijedni obrtnici, turistički i kulturni radnici, zanatnije, prezentuju svoje proizvode i usluge velikom broju ljudi na jednom mjestu iz naše zemlje i okruženja, te eventualno profitiraju, a ujedno omasove, obogate i učinu ljepšim prostor Malih ada.

Dobro došli!

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.