Veljko Ražnatović, sin Cece i Željka Ražnatovića Arkana, u posljednje vrijeme često je u centru pažnje zbog svojih borbi. Mi smo odlučili da podsjetimo šta je krajem prošle godine Veljko objavio putem društvenih mreža, odnosno iznio svoj stav povodom priča svih onih koji njegovog pokojnog oca pominju u lošem kontekstu.

Naime, u posljednje vrijeme Ražnatović je na udaru raznih informacija, a jedna od njih je i ta kako izaziva MMA šampiona Khabiba Nurmagimedova. Veljko je istinitost ove informacije uporedio s time da se objesio prije mjesec dana, kako su pisali pojedini bh. mediji.

– Isključivo ovo rade da mi pomenu oca u lošem kontekstu, a od mene da prave bahatog debila koji izaziva Habiba Nurmagomedova. Alo, je*o te, šta se dešava, ume li iko svojom glavom da mućne i da kaže “čekaj, možda lupaju novine”?! Pa pre dva meseca sam se obesio u novinama, alo! – besno je počeo Veljko.

– Moj tata nije bio ratni zločinac, nego heroj Srbije. Evo jednog smajlija za portale “preko reke”. Cinkaroši! – poručio je Veljko, uz “smajlije” srednjeg prsta. A svi itekako dobro znamo ko je bio zloglasni Arkan…

Izvor: Sport.ba / novi.ba