Premijer Unsko-sanskog kantona (USK Mustafa Ružnić, ministar za pitanja boraca i ratnih vojnih invalida (RVI Ermin Zulić i gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić, upriličili su danas u Bihaću prijem za ratne komandante u sklopu obilježavanja Dana bihaćkih brigada – 501. slavne i 502. viteške brigade Petoga korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine (A RBiH).

Prisutni su se prisjetili herojskog puta pripadnika Besmrtne i Legendarne i odali počast suborcima koji su položili živote u odbrambeno-oslobodilačkom ratu.

Izvor: Biscani.net / Cazin.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.