Američki magazin “Women’s Day” objavio je na naslovnoj strani da su navodno u javnost procurIli papiri za razvod Megan Markl i princa Harija.

Pomenuti magazin izneo je detalje navodnog razvoda Megan i Harija i naveo tvrdnje neimenovanog izvora, prenose mediji.

– Ne možete mi reći da ovo nije bio njen plan od samog početka. Dovela je Harija i Arčija u Ameriku kako bi mogla da nastavi sa svojim selebriti životom, a najstrašnije je što Harija ima u šaci – navodi izvor.

Međutim, pomenuti magazin nije izneo nijedan konkretan dokaz za ove tvrdnje, niti objavio fotografije pomenutih papira za razvod, te mnogi smatraju da je ovo još jedan u nizu pokušaja da se naruši reputacija Megan Markl.

Megan i Hari su, podsJetimo, 1. aprila zvanično oslobođeni kraljevskih dužnosti, a sa sinom Arčijem trenutno žive u Los Anđelesu.

Mnogi teoretičari navode da je sve ovo, navodno, dIo Meganinog plana, kako bi razorila kraljevsku porodicu i ostvarila materijalnu dobit.

Više saznajte na izvornom linku: – OBJAVLJENI PAPIRI ZA RAZVOD BRAKA MEGHAN I HARRIJA: Amerika na nogama, EVO ŠTA SE DESILO / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.