Svakog dana oborite vašeg partnera uz pomoć ovih sitnica koje će ugrijati njegovo srce.

(Pod)sjećanje na početke veze

Bilo nekom svojom ludorijom, ili simpatičnom porukom, ili izjavom koji će samo on skužiti i baš nitko drugi. I kada se uvijek iznova prisjeti onih početaka veze i čime ste ga osvojili. I kada ga podsjetite koliko mu je drago što vas ima, prenosi Cosmopolitan.

Sitnica koja mu govori da ste ga se sjetili

Odnosno nešto što mu kupite bez ikakvog posebnog povoda. A što mu znači puno jer mu pokazuje da mislite na njega i onda kada nije kraj vas. A to je osjećaj koji mu itekako imponira.

Kada mu skuhate ručak ili večeru

Jer najbolji put do njegovog srca je kroz želudac. A frajerima je vjerojatno jedna od najdražih stvari doći doma nakon napornog dana i pojesti nešto što obožava i što ste napravili za njega.

Buđenje pored vas

Možda su neki frajeri preveliki frajeri da bi to ikada priznali, no jedna od najdražih stvari ikad im je buđenje uz voljenu osobu. Kada se probudi usred noći, ili ujutro, i vidi vas ušuškanu kraj njega, odmah mu je toplo oko srca.

Nježno ophođenje s djetetom

Nema veze pripada li dijete vašoj sestri ili najboljim prijateljima. Pogledom na vas s djetetom u rukama momentalno će mu kroz glavu krenuti prolaziti razne slike vas kao porodice, jednog dana.

Soft kitty, warm kitty… 

Ima temperaturu, sve ga boli, i neprestano kuka kako nema ni snage ni volje ni za što. Ali mu je dovoljno dobro da primijeti kako ste počistili cijeli stan, skupili njegove prljave maramice i skuhali mu čaj. Da nije tako slinav, odmah bi vas poljubio.

Ko se tuče taj se voli

Na primjer tuča jastucima. I povremeno škakljanje, i vrištanje, i štipanje se, i zajedničko umiranje od smijeha. I zapravo, iako ne radite ništa posebno, uživate u zajedničkim gluparenjima.

Dobar odnos s njegovim roditeljima

Zapravo, generalno kada vidi koliko se dobro slažete s njegovom obitelji. Jer posljednje što želi je biti u vezi s curom koja će stalno kontrirati njegovoj obitelji i gledati ih ispod oka.