Edukacija je zamišljena kao kombinacija analize aktuelnih konkursa, pripreme projektnog nacrta sa usporednim upoznavanjem tehnologije upravljanja projektnim ciklusom.

U organizaciji Obrtničke komore USK danas će se održati dvodnevna radionica Obrtničkog centra o mogućnostima korištenja Evropskih i drugih fondova za institucije, društva, predstavnike poslovnog sektora i pojedince čiji je sastavni dio izobrazba o ispunjavanju projektne prijave, odnosno savladavanje tehnologije pisanja projektnih prijedloga.

Izvor:RTV USK

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.