OČAJNA ZBOG RASKIDA: Jelena Krunić U SUZAMA, bivši dečko joj napravio PAKAO OD ŽIVOTA! (FOTO)

Pink.rs
Jelena Krunić, bivša učesnica rijalitija ``Farma`` već nedjeljama unazad ne može da dođe sebi, nakon što ju je ostavio dečko Danijel Savić! Iako je planirala da se uda za fitnes instruktora, kojeg je nazivala svojom najvećom životnom ljubavi, Danijel je riješio da stavi tačku na ovu turbulentnu romansu, zbog čega Jelena već izvijesno vrijeme ne može da dođe sebi.

– Ma, ovo je pakao! Ne možete da zamislite kroz šta ona prolazi. Baš je s*ebana, nikad je ovakvu nisam vidjela. Raskidali su ona i Daki više puta do sada, pa je mislila da će se pomiriti, ali on joj se uopšte ne javlja… Nije očekivala da je ovo definitivan kraj, ne može da dođe sebi – započela je priču Krunićkina drugarica i dodala da se rijaliti zvijezda na sve načine trudi da svima stavi do znanja da joj je dobro, ali joj to ne polazi baš uvek za rukom.

– Zatvorila se u sobu, nema je nigdje, plače po cijeli dan. Ne znamo šta da radimo sa njom, majke mi. Ono što njeni pratioci vide na Jutjubu, to je sve laž… Uspije ona da se dovede u red na nekoliko minuta, snimi video za Jutjub, a onda opet sve po starom – ispričala je Jelenina prijateljica.

U prilog ovim tvrdnjama idu i navodi našeg sagovornika koji je insistirao da ostane anoniman, a koji je nedavno Krunićku vidio u jednom klubu u šokantnom izdanju.

– Užas blagi! Došla je u cik zore sva blatnjava, mrtva pijana… Ono je bilo tragedija, stvarno. Svi su bili zgroženi, šta je ta djevojka sebi dozvolila… Strašno. Grehota – zapanjen je bio naš izvor.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...