Priroda je jedan od najlepših darova koji smo dobili već na rođenju, a često zaboravljamo koliko nam je dragocena i koliko nam lepote pruža, piše Lovesensa.

Crtani film Vajana (eng. Moana) priča je o devojčici, kasnije devojci, koja je spiritualno povezana sa okeanom, a jedan od najnežnijih i omiljenih delova iz filma jeste deo kada se Vajana kao mala devojčica prvi put sreće sa lepotom okeana.

Ona tada prvi put vidi i oseća čari prirode, dobroćudnih životinja i blagodeti u kojoj možemo besplatno da uživamo svakog dana.

Pogledajte ovaj kratak i najlepši isečak iz crtanog filma, a ne sumnjamo da će i na vas ostaviti dobar utisak!  

Izvor: Lovesensa

Više saznajte na izvornom linku: admin / pozitivanstav.com
Više o njoj i sličnim vijestima pratite klikom ovdje.

– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.