Nakon dvosedmičnog Instagram konkursa kompanije m:tel pod nazivom “Moja savršena kombinacija”, stručni žiri je odabrao najbolju i najkreativniju fotografiju koja je dočarala ovu temu. Pobjednica ovog konkursa je Nikoleta Prolić iz Banjaluke koja je na poklon dobila telefon Tesla 3.4.

Konkurs je bio otvoren od 1. do 15. avgusta 2019. godine, a pravo učešća su imali svi korisnici društvene mreže Instagram koji su u tom period postavili autorsku fotografiju na svoj lični Instagram profil koji je otvoren za javno pregledanje i koji su postavili hashtag-ove #mtelbh i #MojaSavrsenaKombinacija.

Galeriju svih fotografija pristiglih na konkurs možete pregledati na društvenoj mreži Instagram ukoliko potražite hashtag #MojaSavrsenaKombinacija. A na Instagram profilu kompanije m:tel – @mtelbh i dalje možete pratiti aktuelnosti iz m:tel ponude, zanimljivosti iz svijeta mobilnih tehnologija i aplikacija, kao i društveno odgovornih aktivnosti.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.