ODBILA ME PRIJE DVA MJESECA I SAD MI SE SAMA JAVILA: Sav sretan sam pristao, A ONDA MI JE OVU GROZNU STVAR NAPISALA, OSVETIT ĆU JOJ SE!

BONUS:

Odlučio se Mujo ženiti, ali nikako da nađe pravu ženu te on ode po savjet kod Hase. Haso mu kaže:

Preporučujem ti da odeš u restoran “Sava”, uđeš na vrata i da sa vrata povičeš: “Policija”! Sve kur*e će se razbježati, a ako koja ostane, ta je sigurno poštena, nju možeš oženiti!

Mujo tako i uradi, uđe na vrata restorana i poviče:

Policija!

Razbježale se sve žene osim jedne i on nju odvede kod matičara i odmah oženi. Poslije nekoliko dana sretne Haso Muju i pita ga:
Jesi se oženio?

Mujo će:

Jesam, dobro si me ti zaje*ao. Lako bi bilo što je kurva, ali još i gluha.

 

Više saznajte na izvornom linku: – ODBILA ME PRIJE DVA MJESECA I SAD MI SE SAMA JAVILA: Sav sretan sam pristao, A ONDA MI JE OVU GROZNU STVAR NAPISALA, OSVETIT ĆU JOJ SE! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.