Priče o mogućoj odgodi utakmice na Rujevici čisto su teoretiziranje o kojem ni organizator, ni Uefa ne razmišljaju dok ih na to ne natjeraju vremenske neprilike.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Istina, prognoza za cijeli Jadran zvuči katastrofično, lete crveni alarmi i brojna upozorenja za Kvarner i Istru, ali prema prognozi i cijeli je petak trebala padati kiša, a nije je bilo ni kapi.

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak rekao nam je kako odgoda ‘uopće nije tema razgovora’, a izvršni direktor Marijan Kustić te najava okarakterizirao ‘što bi bilo-kad bi bilo’ pričama.

Ovo je slika savršenog rujevičkog travnjaka u petak u 18 sati:

Foto: Danijel Vukušić/24sata

Foto: Danijel Vukušić/24sata

Utakmica na Rujevici nikad nije odgođena zbog kiše pa čak ni zbog svjetski poznatih riječkih kiša i kišurina. HNK Rijeka od preseljenja s Kantride ima ne jedan od najboljih travnjaka u Hrvatskoj nego i u ovom dijelu Europe.

Naravno da se neće igrati ako prolomi oblaka i pljuskovi potope travnjak, grad i okolicu! Ali to je čisto teoretiziranje o kojem će se misliti ako se dogodi.

Realno, daleko veći problem mogli bi imati navijači na nenatkrivenim tribinama Istok, Sjever i Jug nego Modrić, Škriniar i ostali igrači na sjajnom riječkom travnjaku.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor: Danijel Vukušić / 24sata.hr


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: