U Zvezdama Granda se lagano završava četvrti krug takmičenja i već se polako nazire ko su pravi favoriti, ko su takmičari koji imaju velike šanse za pobjedu, kao i ko su oni koji bi mogli da s vremenom naprave neke velike stvari na estradi.

Nekako u svim tim pričama se najviše spominje mlada Bosanka Džejla Ramović, koja za mnoge važi kao glavni favorit u Zvezdama Granda za konačnu pobjedu u ovoj sezoni.

Ova mlada djevojka koja ima samo 17 godina je javnosti postala poznata prije par godina kada je pobijedila u šou ”Neki novi klinci”, da bi ove sezone u Zvezdama Granda iz kruga u krug samo potvrđivala svoj iznimni pjevački talent i kvalitetu, te da će Saša Popović u njoj dobiti zaista kvalitetnu Zvezdu Granda.

Svi članovi žirija, posebno Đorđe David su naprosto oduševljeni ovom mladom djevojkom, tako da je sada na njoj i veliki pritisak i opterećenje da u svakome novome krugu bude sve bolja i bolja, jer su već pojedini članovi počeli da joj pronalaze mane u pokušaju da je malo i spuste na zemlju što u krajnjem slučaju i nije loše za Džejlu.

Kako su u takmičenju krenuli krugovi u kojima se gleda baš sve od pjevanja, preko scenskog nastupa, pa do koreografije i stajlinga, Džejla je odlučila da napravi drastičnu promjenu na svome izgledu prije petoga kruga i to na način da je konačno skinula fiksnu zubnu protezu koju nosi već nekoliko godina, a sa svojim fanovima i pratiocima je i podijelila taj trenutak i prvi osmijeh nakon što je ostala bez proteze.

STARLETIN CJENOVNIK: Za 12 sati s njom izdvojite 450 eura

Starleta Sandra Pavlović Meduza potvrdila je da postoji cjenovnik njenih usluga.

Sandra je pružila uvid u njen cjenovnik i pokazala da je tvrd pregovarač.

Iako kriza sve već godinama udara po ušima, starleta to kao da ne primjećuje, već je cijene usluga koje pruža digla u nebesa. Na pitanje šta sve ljudi rade da dođu do nje i kakve joj usluge traže, Sandra daje očekivani odgovor, a to je da joj najviše nude novac za se*s.

– Naši nude od 200 do 500 eura, a neki stranci su mi nudili 1.000 i 2.000 eura, ali ja ne pristajem na takve ponude – kaže nepokolebljiva starleta, piše espreso.

Ali pošto joj je još par puta postavljeno isto pitanje, nasmijala se, pa nastavila…

-Ja stvarno ne radim to, ali hajde, nek bude 500 eura – kroz smijeh je rekla Meduza.

Sandra ima utvrđene tarife za još mnoge svoje usluge, a u ovom opsegu se kreću cijene, pa vi vidite da li vam se to uklapa u budžet…

Sandra nudi mnogo bolju stvar i to za znatno manje pare!

Ne znamo zašto, ali kratki video klipovi sa njom u donjem vešu koštaju tričavih 50 eura! Pa gdje ćete manje?

Što se dopisivanja preko poruka tiče, važi ona stara tamte za vamte tj. prevedeno u Sandrin cjenovnik “Ko uplati kredit- taj će moći da se dopisuje”, a uslov uz to je svakako da Sandra u tom trenutku ima slobodnog vremena.

S druge strane, ako ste gladni ili žedni, slobodno izvedite Meduzu, ali uz račun iskeširajte i dodatnu stotku!

Još nešto – ako ste planirali da vam Sandrina guza reklamira vaš najnoviji model automobila, može – ali dajte 300 eura na sunce!

E sad za one koji su baš spremni da odriješe kesu:

Kome se puca 450 eura može da iznajmi Sandru na cijeli jedan dan, ali ne ne – neće biti s*ksa, ali ćete zato 12 sati uživati u pogledu na nju i, naravno, dugim veleumnim razgovorima koje ćete voditi sa Sandrom Meduzom.