Odlučio sam da zaprosim djevojku. Htio sam da to uradim na neki jedinstven način. I sjetio sam se. Napravila je žurku povodom svog rođendana. Tu je bilo odabrano društvo nas 10-15.

Dan ranije sam pozvao jednog od drugara i rekao mu da započne raspravu na žurci. I tu smo on i ja počeli da se “raspravljamo” i ja sam demonstrativno otišao.

Otišao sam kući i obukao svečanu uniformu(vojno lice sam), uzeo prsten i vratio se.

Ona me je za tih 10ak minuta dok sam bio kući zvala 5 puta.

Kada sam se vratio stao sam pred nju, izgovorio zakletvu koju sam sam smislio (uzeo sam zakletvu koju sam polagao kao vojnik i malo prepravio) prišao sam joj strojevim korakom, kleknuo pred njom i zaprosio je.

Odmah je pristala.

Novi.ba/Ispovijesti/Foto: Profimedia

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.