“Odrasla sam u Bosni na selu, svaki dan sam prolazila šumama i livadama, pored kuće nam protiče potočić čiji žubor se stalno čuo u mojoj sobi…

Prije godinu dana doselila sam se u Zagreb, iako zbog toga nikad nisam bila sretna jer ne volim grad, tu sam sad sama i razobljena u stanu od 30 kvadrata, zbog corona virusa ne mogu nigdje izaći, a potres i stalna podrhtavanja tla me sve više plaše.

foto: Ilustracija

Jedino što mogu vidjet kroz moj prozor je ulica i automobili i slušati njihovu buku.

Jako mi fali priroda, selo, djed i baka. Kada ovo se prođe vraćam se u Bosnu, ovdje sam puno bolje zarađivala, ali ne mogu kupiti sreću…”

Izvor: Ispovesti.com

 

Više saznajte na izvornom linku: – “Odrasla sam u Bosni na selu..” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.