Lukina sestra stala je na Natašinu stranu, uprkos ranijim statusima preko kojih su mnogi zaključili da ne podržava taj brak.

Ana Kalinić, sestra Luke Lazukića, oglasila se nakon što je njen rođeni brat fizički napao i nanio povrede još uvijek zakonitoj supruzi, srbijanskoj pjevačici Nataši Bekvalac, prenosi “Slobodna Bosna“.

Ana je u statusu poručila kako ona nije sestra Luke Lazukića već 10 godina, a javno je dala podršku još uvijek zakonitoj snahi Nataši!

Status prenosimo u cijelosti:

– Nisam sestra Luke Lazukića od 2008. godine, tako da naš loš odnos nema veze s Natašom, već upravo sa njegovom prirodom! Sve što je pljuvano pa “lizano” na mom prošlom profilu – hakovano je, razgovora s tabloidima nije bilo i imam skrinšotove da to i dokažem, da sam ja zaista pričala – mnogi bi zanijemili! Pazi, “Oglasila se”!?!?! Inače se na Fejsu oglašavam svaki j**eni dan ( ili ja ili neko od mojih prijatelja), postovi o Karmi su redovni na mom profilu, i osuđujem bilo koji vid nasilja prema ženama!!! Ako se ja raspišem, nikome neće biti dobro! Podrška samo Nataši!!! – napisala je Ana na svom Facebook nalogu.

Inače, Ana je dan nakon što su se Nataša i Luka vjenčali na Fejsbuku objavila status koji je izazvao veliku pažnju. Ana je tada napisala sljedeće…

– Uvalit će se sljedećoj ku*vi (ako već nije), kao što se do sada svima na gajbe uvaljivao. Čuvat će tuđu djecu do kraja života – napisala je Lukina sestra 24. septembra.

Podsjećamo, Luka je u noći između petka i subote u stanu na Dedinju pretukao suprugu Natašu Bekvalac nakon čega je ona završila u Urgentnom centru. Nataša je protiv Luke podnijela krivičnu prijavu, a advokatima koji je zastupaju rekla je da je razvedu po hitnom postupku.

Nataša će tražiti i potpuno starateljstvo nad kćerkom Katjom.