ODREKLA ME SE, BILA SAM U KOMI: Šokantna ispovijest majke Mace Diskrecije nakon kćerkinog privođenja!

Kurir
Senada Nurkić saslušana je krajem prošle nedjelje u Beogradu, zbog ucjene muškarca sa kojim je dogovarala se*s, a kojem je tražila nekoliko hiljada eura. Međutim, njena majka Enesa nije upućena u dešavanja, a razlog je šokantan!

Naime, kada je Macina majka saznala šta se dešava sa njenom kćerkom, nije znala šta da kaže.

“Trudim se da budem dobro, koliko mogu biti… Ništa još nisam saznala. Je l` vi možda znate šta je sa njom“, upitala je Enesa novinare.

Međutim, kada je objasnila kada se posljednji put čula sa kćerkom, nikog nije začudilo što nema informacije o nemilom događaju.

“Posljednji put smo se čule nakon izlaska iz prvog rijalitija, mislim da je 2015. godina. Ona se odrekla mene, ne priča sa mnom. Niko je ne podržava, ona laže i izmišlja. Ja za nju ne postojim“, iskrena je.

Kako je otkrila, Maca joj ni u najgorem trenutku nije pomogla novčano, a čak joj je uputila i teške riječi.

“Ma kakav novac, ja sam bila u komi, operisana, nikada me nije pozvala i sama je rekla da bi voljela da čuje da sam mrtva. Kad joj nisam valjala živa, neću ni mrtva.“

Priča o njenoj kćerki nije joj lako pala, ali majka je toliko razočarana u nju da ne bi željela ni da je posjeti.

“Ma samo da znam da je živa, neću da je posjetim, bolesna sam žena. Što se nije javila nikome, njenoj Neni? Mislila sam da je nestala, danima ne spavam i pijem lijekove. Sada bar znam da je živa, pa neka je u zatvoru. Da se opameti. Niko živi je ne podržava niti će ikada. Ja sve da prodam ne bih mogla da udovoljim njenim hirovima, a ona neće da radi. Ja sam u njenim godinama već bila i mati i otac njoj“, zaključila je Enesa drhtavim glasom.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...