Oduševili Krajišnike: Ibišević i Bolić pomažu bihaćkom Jedinstvu

Faktor.ba

Vedad Ibišević, doskorašnji fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, još jednom je potvrdio svoje ljudske kvalitete.

Da je odličan fudbaler to svi znamo, ali ponašanjem van terena Vedator je još jednom potvrdio da nije zaboravio svoju BiH. Nakon što se nedavno uključio u akciju FK Željezničar za izgradnju istočne tribine, sada je odlučio pomoći bihaćkom Jedinstvo.

Ibišević je donirao novac za kupovinu 40 stolica na stadionu Pod Borićima.

– Fudbaler koji je preko trnja prekoračio put ka zvijezdama i postao, ako ne jedan od najboljih, onda sigurno jedan od najvoljenijih igrača koje smo ikada imali, odlučio se također uključiti u akciju i pomoći Jedinstvu. Plavooki bombarder je donirao sredstva za kupovinu 40 stolica. Također, želimo napomenuti i da danas na stadionu započinje akcija krečenja zapadne tribine. Pozivamo sve navijače da daju svoj doprinos u ovoj akciji koja će startati između 10 i 11 sati. Sav materijal je osigurao klub – saopćeno je iz NK Jedinstvo.

U akciju se uključio i Elvir Bolić, još jedan nekadašnji reprezentativac BiH odlučio je pomoći Bišćanima. – Elvir Bolić uz čije golove za reprezentaciju smo se nekada radovali, također se uključio u akciju. Nekadašnji napadač velikana poput Galatasaraya i Fenerbahčea je donirao našem klubu sredstva za kupovinu šest stolica, poželjevši pritom Jedinstvu da se što prije vrati tamo gdje pripada, u elitni rang bh. fudbala – poručili su iz Jedinstva.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...